Malifood Oy:n liiketoiminnassa kasvua ja muutoksia

Puolessatoista vuodessa olen saanut rakennettua toimivan konseptin kahvila-ja ravintola-alan konsutointi-ja koulutusalan yritykselleni. Olen hyvin kiitollinen kaikille ihanille asiakkailleni ja yhteistyökumppaneilleni hedelmällisestä yhteistyöstä, joka onneksemme jatkuu edelleen. Tällä hetkellä tyytyväisyys huokuu minusta.

Uudet kotisivut ja vanhat blogitekstit

Vaihdoin viime viikolla kotisivujeni palveluntarjoajaa ja tässä nyt nämä uudella alustalla toimivat sivuni. Rakennan nettisivuista pikkuhiljaa hienot, lisäilen kuvia ja sisältöä. Mielelläni otan myös vinkkejä vastaan ja kuulisin kehitysehdotuksia. Kannattaa kurkata muutaman viikon kuluttua, mitä olen saanut aikaiseksi. Koska rakensin kotisivut itse alusta asti, en siirtänyt suoraan tänne vanhoja blogikirjoituksiani. Aion meinaan kirjoittaa noista vanhoista blogiteksteistäni parhaimmat ja luetuimmat artikkelit kokonaan uudestaan päivitysten kera. 

Liiketoiminnan painotus verkkoon

Tulen painottamaan liiketoimintaani entistä enemmän verkkoon mahdollisimman monen asiakkaan ulottuville. Asiakkaani sijaitsevat ympäri Suomen. Minulla on huikeita suunnitelmia ja lupaan laseerata jo kesällä uusia palveluita. Verkossa työskentely tuo minulle lisää vapautta toimia itsekin mistäpäin maailmaa tahansa. Aion jatkossakin viettää talven kylmimmät kuukaudet Kaakkois-Aasian lämmössä. Tietenkään en aio perinteisestä kouluttajan ja konsultin työstäni luopua, koska niin paljon rakastan tätä ihmisten jatkuvaa kohtaamista ja auttamista ihan ”livenä”. Huhti-toukokuussa olen tavannut henkilökohtaisesti jo monta mieletöntä asiakasta ja ehtinyt pitämään usean koulutuksen. Tämä on ihan unelmatyötä.

Rakastan koulutusten pitämistä.

MaliYoga tarjoaa lasten joogapalveluita ja-tuotteita

Moni teistä tietääkin, että Astangajooga on intohimoni. Mutta vain osa tietää, että opiskelen parhaillaan kokonaisvaltaiseksi lapsijoogan ohjaajaksi. Olen rekisteröinyt PRH:ssa yritykselleni Malifood Oy:lle aputoiminimen MaliYoga, joka tarjoaa lasten joogapalveluita ja-tuotteita. Kesäkuussa pidän ensimmäiset lasten joogapäivät ja syksyllä pistän viikottaiset lapsijoogatunnit pyörimään Porvoossa. MaliYoga tarjoaa myös ihania lasten joogasynttäreitä. Syksyllä aukeaa MaliYogan verkkokauppa, josta voi ostaa joogatuotteita kuten ihania luomupuuvillaisia lastenjooga-asuja. Kurkkaa ihmeessä MaliYogan kotisivuille, tykkää MaliYogan Facebook-sivuista ja liity uutiskirjeen tilaajaksi, jos lapsijooga resonoi. Olen enemmän kuin onnellinen, kun saan tehdä rakkaasta harrastuksestani tällä tavalla sivutyön ja kokonaan uuden liiketoiminnan. Korostan vielä, että Malifood Oy:n kahvila-ja ravintola-alan konsultointi- ja koulutusbisnes tulee olemaan jatkossakin päätyöni ja se tekee yritykseni liikevaihdosta suurimman osan. Minulla on kyllä aikamoisia visioita MaliYogankin suhteen. Koetan toimia nyt maltillisesti, mutta eihän sitä koskaan voi tietää mitä mahtavaa tulevaisuus tuo tullessaan lapsijoogan saralta.

Meditointi ja Astangajooga kuuluvat vahvasti elämääni.

Tuorein urahaastatteluni

Kollega.fi-verkkosivuston perustaja ja omistaja Marja Kasanen haastatteli minua urastani. Hän on todella taitava kirjoittamaan ja sai nostettua loistavasti rönsyilevästä haastattelustani punaisen langan. Ihailen hänen kirjoitustaitojaan. Voit lukea haastatteluni Mahdollisuuksia manifestoiva konsultti. Avaan vähän syvällisemmin tuntemuksiani ja ajatuksiani nykyhetkestä ja näistä ihanista muutoksista. Tietenkin myös muistelen menneitä, kuten kunnon keski-ikäinen konsanaan. Oman uratarinani läpikäyminen oli piristävää, koska harvemmin sitä pysähtyy miettimään syvällisesti entisiä työtehtäviään ja töitään.

Positiiviset fiilikset

Vaikka uudistukset ja muutokset tuovat mukanaan aina lisätyötä, olen todella innoissani. Tällä hetkellä To do-listani on valtava, mutta pikkuhiljaa sekin pienenee. Suhtaudun tekemisiini positiivisesti ja oikeastaan näen koko ajan vain valmiin onnistuneen lopputuloksen silmissäni. Aurinkoinen kevät-kesä antaa paljon energiaa ja lisääntynyt valo piristää. Olen hyvällä mielellä näiden muutosten suhteen. 

Mikään ei ole pysyvää, paitsi muutos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *