Tuotteet

KAHVILA-RAVINTOLAN PERUSTAMINEN e-opas

24,90 € (sis. Alv 24 %)

OSTA OPAS TÄSTÄ

Onko haaveenasi perustaa kahvila tai ravintola? Mietitkö kuumeisesti mitä pitää ihan oikeasti tietää ennen ravitsemusliikkeen avaamista? Tässä 88-sivuisessa PDF-tiedostoisessa e-oppaassa kerron selkeästi kaiken oleellisen konkreettisia ohjeita ja käytännön asioita myöten. Lukuisat esimerkit elävöittävät kauniiden kuvien kera kerrontaa. Tutustu Kahvila-ravintolan perustajan oppaaseen.

Tämä opas on paras mitä markkinoilla on tarjolla. Malina Pursiainen on koonnut fiksusti kaikki tarvittavat tiedot yksien kansien väliin. Jokaisen, joka aikoo perustaa ravintolan tai kahvilan, tulisi lukea Kahvila-ravintolan perustaminen-opas. Se sopii hyvin alan oppilaitoksiin opetusmateriaaliksi.

Kari-Jukka Valtonen, hotelli- ja ravintola-alan ammatinopettaja ja lehtori

KAHVILA-RAVINTOLA KANNATTAVAKSI e-opas

9,80 € (sis. Alv 24 %)

OSTA OPAS TÄSTÄ

Miten saada kahvila-ravintolan liiketoiminta kannattavaksi? Mietitkö yrityksesi myyntikuntoon saattamista? Tässä 42-sivuisessa PDF-tiedostoisessa e-oppaassa kerron selkeästi kaiken oleellisen konkreettisia ohjeita ja käytännön asioita myöten. Lukuisat esimerkit elävöittävät kauniiden kuvien kera kerrontaa. Tutustu Kahvila-ravintola kannattavaksi- e-oppaaseen.

Monet kahvila-ravintolat kamppailevat kannattavuutensa kanssa ja tässä on hyvä teos, jonka pohjalta yrittäjät voivat laittaa liiketoimintansa kuntoon ja lisätä myyntiä. Malina Pursiaisella on runsaasti kokemusta kahvila-ja ravintola-alan yrittäjyydestä -myös yrittäjyyden nurjasta puolesta. Hän on auttanut uransa varrella monia yrittäjiä saamaan liiketoimintansa kannattavaksi. Malinan rakkaus ja intohimo kahvila-ravintolayrittäjyyttä kohtaan tulee kyllä rivien välistä esiin

Mia Hakala, controller ja KTM

Kahvila-ravintolan kannattavuuteen vaikuttavia tekijöitä Top10

  1. Suuret alkuinvestoinnit
  2. Suuret kiinteät ja muuttuvat kulut
  3. Suuret toimitilakulut
  4. Pienet yksikköhinnat
  5. Pienet katteet
  6. Suuri arvonlisävero esimerkiksi alkoholijuomissa
  7. Työvoimavaltainen ala
  8. Kova kilpailu
  9. Suuri hävikki ja varasto
  10. Pyhätyö-korvaukset

Kahvila-ravintolaa perustettaessa on syytä miettiä eri ratkaisuvaihtoehtojen vaikutusta kannattavuuteen. Olen halutessasi kahvila-ravintolasi perustamisen tukena ja muun muassa kannattavuuslaskemien tekemisen apuna. 

KAHVILA-RAVINTOLAN MARKKINOINTI e-opas

14,90 € (sis. Alv 24 %)

OSTA OPAS TÄSTÄ

Miten tehostaa kahvila-ja ravintola-alan yrityksen myyntiä ja markkinointia? Mitä kaikkia digi-ja SoMe-markkinointivälineitä onkaan? Tämä e-opas auttaa kahvila-ja ravintola-alan yrityksiä parantamaan myyntiään tehostetun markkinoinnin avulla. E-opas sisältää käytännön esimerkkejä ja antaa konkreettisia vinkkejä, joilla markkinointia lisätään ja myyntiä kasvatetaan. Esitystapa on napakka ja kauniit kuvat tekevät lukukokemuksesta miellyttävän.

Markkinointi ja myynti ovat yritystoiminnan kriittisimmät menestystekijät. Hienoa, että tästä aiheesta on vihdoin kirjoitettu selkokielinen opas, joka pureutuu suoraan aiheen ytimeen ilman turhaa jargonia. Malina Pursiaisen kirjoittama ”Kahvila-ravintolan markkinointi”e-opas on konkreettinen ja käytännönläheinen teos, joka jokaisen alan yrittäjän tai yrittäjäksi aikovan tulisi ehdottamasti lukea.

Valentin Babitzin, MBA

MALINAN MYYNTIPUHEEN RAKENTAMINEN e-opas

9,80 € (sis. Alv 24%)

OSTA OPAS TÄSTÄ

Malinan Myyntipuheen rakentaminen-e-oppaan kirjoitin sillä ajatuksella, että se sopii kaikille yrittäjille tai yrittäjiksi aikoville toimialasta riippumatta. E-oppaassa ohjeistan rakentamaan myyntipuheen yhdeksän pienen tehtävän avulla. Sisältö on tuotettu ytimekkäästi, tekstiä ei ole paljoa ja se on kevyt lukea ja helppo omaksua. 

MALINAN SYKSYN RUOKARESEPTIT e-opas

14,90 € (sis. Alv 24%)

OSTA OPAS TÄSTÄ

Onko haastavaa löytää netistä hyviä ruokaohjeita ja keksiä mitä ruokaa laittaisi? Restonomi AMK Malina Pursiaisen ruokaresepteillä säästät rahaa, vaivaa ja teet ravintolatasoista kotiruokaa, jossa maistuu metsä. Joka vuodenaika ilmestyy uusi opas, mikä pitää sisällään toinen toistaan herkullisempia sesongin mukaisia ruokareseptejä, joissa ei käytetä lainkaan valkoista sokeria. 

E-opas on ympäristöystävällinen, heti ladattavissa ja tarvittaessa se kulkee älypuhelimen tai läppärin muistissa mukana kaikkialle. Ruokaohjeet ovat 3-8:lle hengelle. Opas sisältää 17 sesonginmukaista pääruokareseptiä ja 5 herkkuruokareseptiä kuvineen ja selkeine ohjeineen.

Kiireisenä, työssäkäyvänä ja urheilevana äitinä minulla on mielessäni muutakin kuin ruuanlaitto. Malinan tekemillä helpoilla resepteillä teen perheelleni herkullista, sesonginmukaista ja monipuolista ruokaa. Odotan innolla jo seuraavaa vuodenaikaa ja uutta opasta.

Eija Hyväri, lakimies

KAHVIPANNU-KORVAKORUT

19,80 € (sis. Alv 24 %)

OSTA KORVAKORUT TÄSTÄ

Upeiden mustien kahvipannu-korvakorujen materiaaleina ovat akryyli ja ruostumaton teräs. Korvakorut on valmistettu Suomessa. Tästä oivallinen lahja kahvila-ravintolayrittäjän annettavaksi tai vaikka henkilökunnalle työkäyttöön. Positiivinen huomio on taattu. Yhden korun koko on noin 2,5cm x 2,5cm. Korvakorut lähetetään postissa kirjekuoressa ja hinta sisältää postimaksun Suomeen. Postitamme tilauksen viimeistään kolmen arkipäivän kuluttua tilauksesta. Korvakoruja saatavilla seuraavan kerran huhtikuussa 2020.