Kahvila-ravintolan perustaminen

LIIKETOIMINTASUUNNITELMAN SPARRAUS-JA KIRJOITUS

alk. 980,00 € + Alv 24 % ja alk. 1 980,00 € + Alv 24 %

Liiketoimintasuunnitelman kirjoittaminen on ensimmäisiä työvaiheita oman kahvila-ravintolan perustamisessa. Liiketoimintasuunnitelmassa on tekstiosio, jossa käsitellään käytännön tasolla mahdollisimman laajasti avattavaan ravitsemusliikkeeseen liittyviä asioita. Tekstiosion pohjalta laaditaan laskelmat, joita ovat ainakin rahoitus-, kannattavuus- ja myyntilaskelmat. Hyvän ja realistisen liiketoimintasuunnitelman avulla alkava yrittäjä voi hakea ulkopuolista rahoitusta esim. pankista tai Finnverasta, anoa TE-palveluiden myöntämää starttirahaa, vakuuttaa mahdolliset vuokranantajat kannattavuudesta ja hakeutua halutessaan alueellisen Uusyrityskeskuksen yritysneuvontaan. 

Liiketoimintasuunnitelman sparrauspalvelussa käyn läpi itse kirjoittamasi liiketoimintasuunnitelman ja teen sinne muutosehdotuksia. Usein laskelmissa löytyy paljon korjattavaa. Mahdollisuuksien mukaan vierailemme tulevassa ravitsemusliikkeessäsi. Palvelun hinta on alkaen 980,00€ + Alv 24%. 

Jos haluat loistavan liiketoimintasuunnitelman, kirjoitan sen sinulle kokonaan alusta asti haastattelusi ja kahvila-ravintolavierailun pohjalta. Liiketoimintasuunnitelman kirjoituspalvelun hinta on alkaen 1 980,00€ + Alv 24%. Olen urani varrella lukenut toistatuhatta liiketoimintasuunnitelmaa, joten kokemuksestani tiedän, mikä on hyvä LTS ja millaisella suunnitelmalla irtoaa ulkopuolinen rahoitus. Youtubeen olen tehnyt liiketoimintasuunnitelman tekemisen opetusvideot, joilla on jo yli 200 000 katselukertaa. Tärkeää on tehdä mahdollisimman hyvät ja realistiset alkusuunnittelmat, mitkä mahdollistavat kannattavan liiketoiminnan.

KAHVILA-RAVINTOLAN PERUSTAJAN WORKSHOP

498,00 € (sis. Alv 24 %)


Haaveiletko kahvila-ravintolan perustamisesta? Tule huippuasiantuntijan järjestämään workshopiin saamaan kaikki tarvittava tieto alan ammattilaiselta. Tilaisuudessa käydään kahvila-ravintolan avaamiseen liittyviä asioita pienryhmässä läpi ja työstetään oman tulevan ravitsemisliikkeen liiketoimintasuunnitelmaa. Seuraava workshop pidetään keskiviikkona 23.8.2023 klo 17-20 Porvoossa. Tutustu tilaisuuden ohjelmaan ja tarkempiin tietoihin Kahvila-ravintolan perustajan workshopin sivuilla.

KAHVILA-RAVINTOLAN PERUSTAJAN PUHELINNEUVONTA

186,00 € (Sis. Alv 24%)

Joskus kahvila-ravintolayrittäjäksi aikovalla on tarvetta vain pikaiselle konsultaatiolle, mielessä on yksi tai kaksi pulmaa, mihin tarvitaan nopeasti ratkaisua tai apua. Pikakonsultaatio on kuin ”yrityslääkärillä” käynti ja se hoidetaan WhatsAppilla, Zoomilla, Google Meetsilla, Skypella tai FaceTimella. Lue lisää aiheesta Pikakonsultointi 60 min. puhelimitse.

RAVINTOLAN JA KAHVILAN PERUSTAJAN VERKKOKURSSI

98,00 € (+ Alv 24 %)

OSTA VERKKOKURSSI TÄSTÄ

Oletko perustamassa kahvilaa, ravintolaa tai muuta ravitsemusliikettä? Haluatko tietää miten sain ensimmäisen kahvila-ravintolani ja mistä siihen alkurahoituksen? Käymällä tämän yksityiskohtaisen verkkokurssin saat perusteellisen tietopaketin kaikista tärkeistä asioista. Tehtävät tekemällä tulet samalla suunnitelleeksi oman ravitsemusliikkeesi toimintaa. Tämä on tiivis verkkokurssi, jonka voit opiskella omaan tahtiin.

Kurssi koostuu seitsemästä osiosta: 

  • Osaaminen ja kannattavaa liiketoimintaa
  • Toimitila
  • Tuotantovälineet
  • Tuotteet ja palvelut
  • Markkinointi
  • Henkilöstö
  • Byrokratia, luvat, säädökset

Kurssin opintomateriaalina käytetään pääasiassa Malina Pursiaisen kirjoittamaa ”Kahvilan ja ravintolan perustajan” e-opasta (arvo 24,90€). E-opas sisältyy kurssin materiaaliin. Verkkokurssi sisältää videoita, kuvia, tekstiä, tehtäviä ja linkkejä. Kurssialusta on käytössä kuuden kuukauden ajan ostohetkestä. Maksu sisältää yhden henkilön osallistumisen verkkokurssille.

Minulla ei ollut mahdollisuutta ostaa Malinalta henkilökohtaista konsultaatiota, joten osallistuin verkkovalmennukseen. Se oli minulle oikea ratkaisu. Innostuin kurssista niin, että kävin sen kymmenessä päivässä. Videot olivat todella hyvät, Malina on niissä tosi asiantunteva ja mukava, ihan kuin hän olisi puhunut juuri minulle.

Naret Bun, tuleva catering-yrittäjä

ILMOITTAUDU RAVINTOLAN JA KAHVILAN PERUSTAJAN VERKKOKURSSILLE

KAHVILA-RAVINTOLAN PERUSTAMINEN e-opas

24,90 € (sis. Alv 24 %)

OSTA OPAS TÄSTÄ

Onko haaveenasi perustaa kahvila tai ravintola? Mietitkö kuumeisesti mitä pitää ihan oikeasti tietää ennen ravitsemusliikkeen avaamista? Tässä 88-sivuisessa PDF-tiedostoisessa e-oppaassa kerron selkeästi kaiken oleellisen konkreettisia ohjeita ja käytännön asioita myöten. Lukuisat esimerkit elävöittävät kauniiden kuvien kera kerrontaa. Tutustu Kahvila-ravintolan perustajan oppaaseen.

Tämä opas on paras mitä markkinoilla on tarjolla. Malina Pursiainen on koonnut fiksusti kaikki tarvittavat tiedot yksien kansien väliin. Jokaisen, joka aikoo perustaa ravintolan tai kahvilan, tulisi lukea Kahvila-ravintolan perustaminen-opas. Se sopii hyvin alan oppilaitoksiin opetusmateriaaliksi.

Kari-Jukka Valtonen, hotelli- ja ravintola-alan ammatinopettaja ja lehtori