Verkkokurssit

RAVINTOLAN JA KAHVILAN PERUSTAJAN VERKKOKURSSI

98,00 € (Sis. Alv 24 %)

OSTA VERKKOKURSSI TÄSTÄ

Oletko perustamassa kahvilaa, ravintolaa tai muuta ravitsemusliikettä? Haluatko tietää miten sain ensimmäisen kahvila-ravintolani ja mistä siihen alkurahoituksen? Käymällä tämän yksityiskohtaisen verkkokurssin saat perusteellisen tietopaketin kaikista tärkeistä asioista. Tehtävät tekemällä tulet samalla suunnitelleeksi oman ravitsemusliikkeesi toimintaa. Tämä on tiivis verkkokurssi, jonka voit opiskella omaan tahtiin.

Kurssi koostuu seitsemästä osiosta: 

 • Osaaminen ja kannattavaa liiketoimintaa
 • Toimitila
 • Tuotantovälineet
 • Tuotteet ja palvelut
 • Markkinointi
 • Henkilöstö
 • Byrokratia, luvat, säädökset

Kurssin opintomateriaalina käytetään pääasiassa Malina Pursiaisen kirjoittamaa ”Kahvilan ja ravintolan perustajan” e-opasta (arvo 24,90€). E-opas sisältyy kurssin materiaaliin. Verkkokurssi sisältää videoita, kuvia, tekstiä, tehtäviä ja linkkejä. Kurssialusta on käytössä kuuden kuukauden ajan ostohetkestä. Maksu sisältää yhden henkilön osallistumisen verkkokurssille.

Minulla ei ollut mahdollisuutta ostaa Malinalta henkilökohtaista konsultaatiota, joten osallistuin verkkovalmennukseen. Se oli minulle oikea ratkaisu. Innostuin kurssista niin, että kävin sen kymmenessä päivässä. Videot olivat todella hyvät, Malina on niissä tosi asiantunteva ja mukava, ihan kuin hän olisi puhunut juuri minulle.

Naret Bun, tuleva catering-yrittäjä

ILMOITTAUDU RAVINTOLAN JA KAHVILAN PERUSTAJAN VERKKOKURSSILLE

KAHVILA-RAVINTOLA KANNATTAVAKSI VERKKOKURSSI

89,00 € (Sis. Alv 24%)

OSTA VERKKOKURSSI TÄSTÄ

Onko tavoittesi saada kahvila-ravintolasi kannattavaksi? Haluatko tietää minkä asioiden parissa kamppailin toimiessani kahvila-ravintolayrittäjänä pyörittäen viittä omaa kahvila-ravintolaa? Käymällä tämän yksityiskohtaisen verkkokurssin saat perusteellisen tietopaketin kaikista tärkeistä asioista. Tehtävät tekemällä tulet samalla kehittäneeksi oman ravitsemusliikkeesi toimintaa. Tämä on tiivis verkkokurssi, jonka voit opiskella omaan tahtiin.

Kurssi koostuu viidestä osiosta: 

 • Lähtökohdat muutokselle
 • Asiakaslähtöinen tuotteistaminen
 • Kustannusrakenne ja kannattavuus
 • Yrittäjänä jaksaminen ja työyhteisö
 • Kasvu ja yhteistyökumppanit

Kurssin opintomateriaalina käytetään pääasiassa Malina Pursiaisen kirjoittamaa ”Kahvilan ja ravintola kannattavaksi” e-opasta (arvo 9,80€). E-opas sisältyy kurssin materiaaliin. Verkkokurssi sisältää videoita, kuvia, tekstiä, tehtäviä ja linkkejä. Kurssialusta on käytössä kuuden kuukauden ajan ostohetkestä. Maksu sisältää yhden henkilön osallistumisen verkkokurssille.

”Kiitos todella paljon loistavasti kurssista. Olet Malina todella hyvä ja asiantunteva, arvostan kokemustasi. Sain verkkokurssista apua ja tukea. Koska oma kehittämistyöni on vielä kesken, en halua tällä hetkellä esiintyä nimelläniSuosittelen lämpimästi!”

Nimetön kahvila-ravintola-yrittäjä

ILMOITTAUDU KAHVILA-RAVINTOLA KANNATTAVAKSI VERKKOKURSSILLE