Koulutus-ja asiantuntijapalvelut

RAVITSEMISALAN JA YRITTÄJYYDEN KOULUTUS, LUENTO TAI WORKSHOP

hinta tarjouksen mukaan

Ravintola-alan kouluttajana vahvuuteni ovat ravitsemisalan käytännön kokemus, omakohtainen kahvila-ravintolayrittäjätausta ja laaja-alainen osaaminen alalta. Minulla on innostava ja positiivinen ote opetustyössä. Olen luennoinut mm. seminaarissa ”Elintarvikealan onnistumisia, epäonnistumisia ja verkostojen merkitys”, Sibelius Akatemian avoimessa yliopistossa ja Uusyrityskeskus NewCo Helsingin ”Ravintolan ja kahvilan perustajan päivässä”. Olen hyvin käytännönläheinen, selkosanainen ja käytän paljon eläviä esimerkkejä värittämään koulutuksiani. Saan ihmiset kiinnostumaan aiheesta ja osallistumaan aktiivisesti. 

Suosituimmat koulutukseni ovat:

  • Ravintolan ja kahvilan perustaminen
  • Kahvilan ja ravintolan liiketoiminnan kehittäminen
  • Kahvila-ravintolan kannattavuus
  • Myyntipuhe workshop
  • Henkilökunnan motivointikoulutus

Malina Pursiainen kehitti Ylöjärven Liikuntakeskuksen kahvilatoimintaa aktiivisella ja innostavalla tavalla! Hän sai porukan todella hyvin mukaansa. Koko prosessi ja siihen liittyvät aineistot ovat selkeitä ja käyttökelpoisia.

Tommi Alanen, toimitusjohtaja, Arkta Kiinteistöt Oy

YRITYSTAPAHTUMAN JUONTO

hinta tarjouksen mukaan

Juonnan ammattitaitoisesti ja positiivisesti yrityksenne tai organisaationne tapahtuman. Tarvittaessa rakennan kanssanne tilaisuuden ohjelman ja hoidan paikalle tarvittavan tekniikan, minulla on kontakteja innovatiivisiin ratkaisuihin. Olen juontanut mm. Helsingin kaupungin Elinkeinopäivän 2016, Helsingin Yrittäjien & Uudenmaan TE-palveluiden & NewCo YritysHelsingin Yrittäjäverkon yrittäjien verkostoitumistilaisuudet vuosina 2014-2017 ja Helsingin kaupungin elinkeino-osaston strategiapäivät 2016. Pystyn luomaan tilaisuudestanne ammattitaitoisen ja ikimuistoisen. 

Malina Pursiainen on valovoimainen ja innostava esiintyjä. On ollut ilo ideoida ja toteuttaa hänen kanssaan erilaisia verkostoitumistilaisuuksia uusille yrittäjille. Niistä tunnetuin on Yrittäjäverkko, josta loimme yhdessä brändin!
Malinalla on kyky lähestyä asiakkaita ja kollegoja lämpimästi ja kunnioittavasti. Hän on samalla sekä innostava motivaattori että kriittinen yritysneuvoja – todellinen asiantuntija!

Riitta Ylätalo, asiantuntija, KTM, Uudenmaan TE-toimisto, Alkavien yrittäjien palvelut

HALLITUSAMMATTILAINEN

hinta tarjouksen mukaan

Annan osaamistani projekteihin, palvelumuotoiluun, yritysten kehittämistyöhön ja kansainväliseen kasvuun tähtääviin Start-up yrityksiin. Olen istunut lukuisissa suurien ja pienempien yritysten ja yhdistysten hallituksissa, johto- ja ohjausryhmissä päättämässä ja ideoimassa. Olen toiminut mm. Helsingin Kokoomusyrittäjien puheenjohtajana, Keski-Helsingin Yrittäjien 1. varapuheenjohtajana ja Helsingin Yrittäjänaisten rahastonhoitajana. Jäsenenä olen toiminut Etelä-Suomen Hotelli- ja Ravintolayrittäjät ry:n johtokunnassa, Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkintojen tutkintotoimikunnassa, Koillis-Helsingin Yrittäjien hallituksessa, Rauha Hasselblattin rahastotoimikunnassa ja Helsingin Yrittäjien Yrittäjyyskasvatustyövaliokunnassa. Kokeneena hallitusammattilaisena suoriudun nopeasti vaativista tehtävistä ja säästän kallista aikaanne. Monipuolisesta kokemuksestani ammennan vaikeisiinkin kysymyksiin käytännönläheisen ratkaisun helposti.

Olemme perustaneet aikoinaan kokonaan uuden Keski-Helsingin Yrittäjien yhdistyksen, jonka johtoon jäsenet valitsivat minut ja Malina Pursiaisen. Malinan kanssa on mukavaa ja helppoa tehdä yhteistyötä, hän on kokenut hallitustyöskentelyssä. Malina Pursiainen on luotettava, ystävällinen, reipas ja aikaansaava. Hän suhtautuu yrittämiseen intohimoisesti, pitää yrittäjien edunvalvontaa tärkeänä ja tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Seppo Tuovinen, yrittäjä, AVAS-Apuvälineet Oy