Ilmoittaudu verkkokurssille

RAVINTOLAN JA KAHVILAN PERUSTAJAN VERKKOKURSSI

22.4.-28.4.2019

Tarjoushinta 49,00€ (sis. Alv 24%)

Oletko perustamassa kahvilaa, ravintolaa tai muuta ravitsemusliikettä? Haluatko tietää miten sain ensimmäisen kahvila-ravintolani ja mistä siihen alkurahoituksen? Käymällä yksityiskohtaisen vuorovaikutteisen verkkovalmennuksen saat perusteellisen tietopaketin kaikista tärkeistä asioista. Tehtävät tekemällä tulet samalla suunnitelleeksi oman ravitsemusliikkeesi toimintaa. Tämä on viikon kestoinen tiivis verkkokurssi, joka opiskellaan suljetussa Facebook-ryhmässä. Kurssi koostuu seitsemästä kerran päivässä julkaistavasta osiosta: 

  • Maanantai: ”Osaaminen ja kannattavaa liiketoimintaa”
  • Tiistai: ”Toimitila”
  • Keskiviikko: ”Tuotantovälineet”
  • Torstai: ”Tuotteet ja palvelut”
  • Perjantai: ”Markkinointi”
  • Lauantai: ”Henkilöstö” 
  • Sunnuntai: ”Byrokratia, luvat, säädökset”

Kurssin opintomateriaalina käytetään pääasiassa Malina Pursiaisen kirjoittamaa ”Kahvilan ja ravintolan perustajan” e-opasta (arvo 24,90€) ja "Kahvila-ravintolan markkinointi"-e-opasta (arvo 14,90€). E-oppaat sisältyvät kurssin hintaan. Lisäksi Facebook-ryhmässä julkaistaan päivittäin video, tehtävä, linkkejä ja tarjotaan mahdollisuus keskusteluun.

”Minulla ei ollut mahdollisuutta ostaa Malinalta henkilökohtaista konsultaatiota, joten osallistuin verkkovalmennukseen. Se oli minulle oikea ratkaisu. Innostuin kurssista niin, että kävin sen kymmenessä päivässä. Videot olivat todella hyvät, Malina on niissä tosi asiantunteva ja mukava, ihan kuin hän olisi puhunut juuri minulle.” 

Naret Bun, tuleva catering-yrittäjä

Osta opas

KAHVILA-RAVINTOLAN PERUSTAMINEN-OPAS 

Hinta 24,90€ (sis. Alv 24%)

Onko haaveenasi perustaa kahvila tai ravintola? Mietitkö kuumeisesti mitä pitää ihan oikeasti tietää ennen ravitsemusliikkeen avaamista? Tässä 88-sivuisessa PDF-tiedostoisessa e-oppaassa kerron selkeästi kaiken oleellisen konkreettisia ohjeita ja käytännön asioita myöten. Lukuisat esimerkit elävöittävät kauniiden kuvien kera kerrontaa. Tutustu Kahvila-ravintolan perustajan oppaaseen.

"Tämä opas on paras mitä markkinoilla on tarjolla. Malina Pursiainen on koonnut fiksusti kaikki tarvittavat tiedot yksien kansien väliin. Jokaisen, joka aikoo perustaa ravintolan tai kahvilan, tulisi lukea Malinan Ravintolaopas. Se sopii myös hyvin alan oppilaitoksiin opetusmateriaaliksi.” 

Kari-Jukka Valtonen, hotelli- ja ravintola-alan ammatinopettaja ja lehtori

LIIKETOIMINTASUUNNITELMAN SPARRAUS- JA KIRJOITUSPALVELU

Hinta alk. 590€ + Alv 24% ja Hinta alk. 980€ + Alv 24%

Liiketoimintasuunnitelman kirjoittaminen on ensimmäisiä työvaiheita oman kahvila-ravintolan perustamisessa. Liiketoimintasuunnitelmassa on tekstiosio, jossa käsitellään käytännön tasolla mahdollisimman laajasti avattavaan ravitsemusliikkeeseen liittyviä asioita. Tekstiosion pohjalta laaditaan laskelmat, joita ovat ainakin rahoitus-, kannattavuus- ja myyntilaskelmat. Hyvän ja realistisen liiketoimintasuunnitelman avulla alkava yrittäjä voi hakea ulkopuolista rahoitusta esim. pankista tai Finnverasta, anoa TE-palveluiden myöntämää starttirahaa, vakuuttaa mahdolliset vuokranantajat kannattavuudesta ja hakeutua halutessaan alueellisen Uusyrityskeskuksen yritysneuvontaan. 

Liiketoimintasuunnitelman sparrauspalvelussa käyn läpi itse kirjoittamasi liiketoimintasuunnitelman ja teen sinne muutosehdotuksia. Usein laskelmissa löytyy paljon korjattavaa. Mahdollisuuksien mukaan vierailemme tulevassa ravitsemusliikkeessäsi. Palvelun hinta on alkaen 590€ + Alv 24%. 

Jos haluat loistavan liiketoimintasuunnitelman, kirjoitan sen sinulle kokonaan alusta asti haastattelusi ja kahvila-ravintolavierailun pohjalta. Liiketoimintasuunnitelman kirjoituspalvelun hinta on alkaen 980€ + Alv 24%. Olen urani varrella lukenut toistatuhatta liiketoimintasuunnitelmaa, joten kokemuksestani tiedän, mikä on hyvä LTS ja millaisella suunnitelmalla irtoaa ulkopuolinen rahoitus. Youtubeen olen tehnyt liiketoimintasuunnitelman tekemisen opetusvideot, joilla on jo yli 200 000 katselukertaa. Tärkeää on tehdä mahdollisimman hyvät ja realistiset alkusuunnittelmat, mitkä mahdollistavat kannattavan liiketoiminnan.

Ilmoittaudu workshopiin

KAHVILA-RAVINTOLAN PERUSTAJAN WORKSHOP

Hinta 298€ (sis. Alv 24%)

Haaveiletko kahvila-ravintolan perustamisesta? Tule huippuasiantuntijan järjestämään workshopiin saamaan kaikki tarvittava tieto alan ammattilaiselta. Tilaisuudessa käydään kahvila-ravintolan avaamiseen liittyviä asioita pienryhmässä läpi ja työstetään oman tulevan ravitsemisliikkeen liiketoimintasuunnitelmaa. Seuraava workshop pidetään keskiviikkona 17.04.2019 klo 17-20 Espoon Lintuvaarassa. Tutustu tilaisuuden ohjelmaan ja tarkempiin tietoihin Kahvila-ravintolan perustajan workshopin sivuilla.


Soita

KAHVILA-RAVINTOLAN PERUSTAJAN PUHELINNEUVONTA

Hinta 186€ (sis. Alv 24%)

Joskus kahvila-ravintolayrittäjäksi aikovalla on tarvetta vain pikaiselle konsultaatiolle, mielessä on yksi tai kaksi pulmaa, mihin tarvitaan nopeasti ratkaisua tai apua. Pikakonsultaatio on kuin ”yrityslääkärillä” käynti ja se hoidetaan puhelimitse. Lue lisää aiheesta Pikakonsultointi 60 min. puhelimitse.