Ravintolan ja kahvilan perustajan päivä ja Kahvila-ravintolan perustajan Workshop

Kahvila-aiheiset valokuvat ovat albumistani vuodelta 2004, olen juuri avannut viidennen kahvila-ravintolani Cafe Koskelon Koskelan sairaalassa, Helsingissä. Haaveilen toisinaan vieläkin oman kahvilan avaamisesta ja pyörittämisestä, se vaan on jotain niin ihanaa ja palkitsevaa. Kahvila-ravintolayrittäjyyteen liittyy myös paljon kovaa työtä ja byrokratiaa, joka tulee tietää ennen leikkiin ryhtymistä. Mitä enemmän alkavalla yrittäjällä on tietoa asioista ja hyvin tehdyt suunnitelmat laskelmineen, sitä paremmat mahdollisuudet on kannattavaan liiketoimintaan. Mietitkö mahdollisesti miten saada kahvila-ravintola kannattavaksi?

Ravintolan ja kahvilan perustajan päivä

Jos Sinä unelmoit omasta ravintolasta, suunnittelet kahvilan avaamista tai haluat tietää mitä muutoksia on tullut ravitsemusliikkeiden anniskelumääräyksiin ja alkoholilainsäädäntöön, suosittelen lämpimästi osallistumaan NewCo Helsingin järjestämään maksuttomaan "Ravintolan ja kahvilan perustajan päivään" tiistaina 17.4.2018 klo 13-16 Helsingissä.

Juonnan koko tilaisuuden, pidän 60 minuutin mittaisen luennon ravintolan ja kahvilan avaamisen käytännön toimenpiteistä ja vastaan osallistujien kysymyksiin niin tilaisuuden tauolla kuin sen jälkeen. Kerron täällä Miten rakennan huippukoulutuksen? Jos haluat valmistautua ennalta tilaisuuteen tai olet tällä kertaa estynyt osallistumaan, suosittelen Sinua ostamaan kirjoittamani Kahvila-ravintolan perustaminen-e-oppaan.

Ohjelma

Tilaisuus pidetään siis tiistaina 17.4.2018 klo 13-16
NewCo Helsingissä, Ensi linja 1, Juhlasali 2. krs, 00530 Helsinki. Ohjelma on seuraava (muutokset mahdollisia):

13:00 Konkreettiset ohjeet ravintolan ja kahvilan avaamiseen 
Malina Pursiainen, restonomi AMK, kahvila-ja ravintola-alan konsultti, Malifood Oy

14:00 Ravitsemisliikkeen tilamääräyksistä
Taina Kinnunen, arkkitehti, Helsingin kaupunki, Kaupunkiympäristö, Rakennusvalvontapalvelut

14:20 Kahvitarjoilu (20 min)
Kahvia tai teetä, pientä syötävää ja vapaata verkostoitumista

14:40 Terveystarkastajan vinkit 
Mia Degerlund, tiimipäällikkö, Helsingin kaupunki, Kaupunkiympäristö, Elintarviketurvallisuus

15:10 Anniskeluasiaa
Pirkko Lamminpää, tarkastaja, Etelä-Suomen aluehallintovirasto

15:30 Yrittäjätarina
(vahvistuu myöhemmin)

16:00 Tilaisuus päättyy

 

Ilmoittautuminen

Ravintolan ja kahvilan perustajan päivä pidetään nyt neljättä kertaa ja se on aina ennen ollut hyvin suosittu, osallistujia on ollut jopa toista sataa. Paikan varmistamiseksi muista ilmoittautua etukäteen NewCo Helsingin sivuilla. Tilaisuuden osallistujat ovat olleet hyvin tyytyväisiä päivän antiin ja antaneet positiivista palautetta alan asiantuntijoiden luennoista.

 

Kahvila-ravintolan perustajan Workshop Espoossa

Jos haluat todella syventää kahvila-ravintolasi liikeideaa, järjestän keskiviikkona 25.4.2018 klo 17-20 Kahvila-ravintolan perustajan workshopin. Kyseessä on kahvilan, ravintolan tai muun ravitsemisalan yrityksen perustajille tarkoitettu workshop, jossa käydään läpi toimipaikan avaamiseen liittyviä asioita pienryhmässä läpi. Workshopissa työstetään oman tulevan ravitsemisliikkeen liiketoimintasuunnitelmaa. Kouluttajana alustan aiheita ja vastaan kysymyksiin, yhdessä tehdään tehtäviä ja keskustellaan. Tilaisuus on maksullinen. Aina voit myös varata minulle ajan henkilökohtaiseen konsultaatioon, tarjoan alkavan kahvila-ja ravintolayrittäjän konsultointipakettia. Autan asiakkaitani menestymään ja onnistumaan.

TERVETULOA!


0 0
Feed