Malifood Oy:n synttäreiden kunniaksi arvonnassa ravintola-alan e-oppaita

Kahvila-ja ravintola-alan konsultointi- ja koulutusyritykseni Malifood Oy täyttää tänään 14.8.2018 yhden vuoden. Kerron hieman yritykseni historiasta, ensimmäisen vuoden henkilökohtaisista haasteistani ja tulevaisuuden suunnitelmista. Synttäreiden kunniaksi järjestän Facebookissa arvonnan, jossa on palkintona kirjoittamiani ravintola-alan e-oppaita. 


Yritykseni historiaa

Perustin oman toiminimi-yritykseni vuonna 2000 suoraan silloisen Haaga Insituutin ammattikorkeakoulun (nyk.Haaga-Helia) koulunpenkiltä ja avasin ensimmäisen oman kahvila-ravintolani Ota Cafen Espoon Otahalliin. Vuotta myöhemmin vaihdoin yhtiömuodon osakeyhtiöksi ja perustin yritykseni Malifood Oy:n. Tuohon aikaan ei ollut kovin yleistä, että opiskelija perustaa heti opinnot päätettyään yrityksen, onneksi nykyään on toisin. Kahvila-ja ravintola-alan yrittäjänä toimin lähes kymmenen vuoden ajan harjoittaen liiketoimintaa yhteensä viidessä eri kahviossa. Lopetettuani toimintani viimeisessä kahvila-ravintolassani Cafe Koskelossa Koskelan sairaalassa, laitoin yritykseni Malifood Oy:n ”pöytälaatikkoon” ja lähdin tekemään menestyksekästä uraani palkkatyössä mm. yritysneuvojana NewCo YritysHelsingissä. Malifood Oy teki uuden tulemisen vol. 2.0 ja aloitti kahvila-ja ravintola-alan konsultointi-ja koulutusalan yrityksenä siis tasan päivälleen vuosi sitten.


                  

Henkilökohtaisen elämäni haasteet

Olen viettänyt henkilökohtaisessa elämässäni viime aikoina raskaita aikoja. Puolen vuoden sisään menetin molemmat rakkaat vanhempani. Olin hyvin läheinen äitini ja isäni kanssa ja me pyöritimme aikoinaan useita kahvila-ravintoloita yhdessä. Vanhempieni kuolemat ja surutyö ovat vaatineet minulta valtavasti voimavaroja ja vaikuttaneet omaan jaksamiseen. Yritykseni tärkeimmät työt ja asiakkaat olen onneksi pystynyt hoitamaan positiivisesti ja ammattitaitoisesti, mutta oikeastaan kaikki ylimääräinen on jäänyt. On pitänyt priorisoida asioita ja tehdä vain tärkeimmät alta pois. Omaisteni kuolemat ovat pistäneet minut miettimään myös omaa elämääni ja sen rajallisuutta. Vaalin sydämessäni ikuisesti rakkauttamme.  

 

Kiitollisuus ja kokemus 

Kohtaamistani haasteista huolimatta olen ensimmäisen vuoden aikana saanut yritykseni menestymään. Olen äärettömän kiitollinen kaikille asiakkailleni ja yhteistyökumppaneille. Jokainen kahvila ja ravintola, jonka saan auttaa menestymään, on minulle kunniatehtävä. Taikasauvaa minulla ei ole, mutta ideoillani ja kokemuksellani pystyn antamaan hyvät eväät ja pelastusrenkaan sitä tarvitsevalle. Minun on helppoa samaistua ravitsemisalan yrittäjien kokemiin haasteisiin, vastoinkäymisiin, mahdollisuuksiin ja kasvuun. Koen olevani hyvin onnekas ja vauras, koska olen saanut itse apua vaikeina aikoina. Osaan arvostaa nykyhetkeä ja kaikkea hyvää yrittäjän elämässäni, josta kerron aktiivisesti Instagramissa.

 

                      

Arvonnassa ravintola-alan e-oppaita

Arvon Facebookissa Malifood Oy:n sivuilla omassa postauksessa kolmelle onnekkaalle ravintola-alan e-oppaita. Palkinnoksi voi valita joko ravitsemusliikkeen perustajalle suunnatun "Kahvila-ravintolan perustaminen"-e-oppaan (ovh 24,90 €) tai kahden oppaan paketin, johon kuuluvat toimivalle kahvila-ja ravintola-alan yrittäjälle tarkoitetut "Kahvila-ravintola-kannattavaksi"-e-opas (ovh 9,80 €) ja "Kahvila-ravintolan markkinointi"-e-opas (ovh 14,90 €). Jos olet jo ostanut e-oppaan tai e-oppaat, voit osallistua silti, koska jos voitat, palautan jo maksamasi rahat. Arvontaan voi osallistua tykkäämällä Malifood Oy:n Facebook-sivuista ja kommentoimalla arvontapostaukseen "mukana" 19.8.2018 klo 23 mennessä. Voittajat arvotaan 20.8.2018. Voittajien nimet julkaistaan kommenttina arvontapostauksessa ja heille lähetetään myös messenger-viesti. Facebook ei ole mukana arvonnassa. Onnea!


Tulevaisuudensuunnitelmani

Haluan kehittää yritystäni ja minulla on valtavasti loistavia ideoita. Uusia tuotteita ja palveluita lupaan lanseerata lähitulevaisuudessa. Panostan markkinointiin entistä enemmän. Minuun on ottanut yhteyttä muutama mielenkiintoinen taho ja parhaillaan neuvottelemme huikeista yhteistyökuvioista. Olen niin onnellinen ja motivoitunut, kun saan tehdä rakastamaani työtä ihanien asiakkaiden ja ihmisten kanssa. Näen asiat hyvin kauniina juuri nyt.

 

                                                    Toivon teille kaikille ihanaa syksyä ja menestystä!

0 0
Feed