Haluaisitko kahvila-ravintolayrittäjä lähteä lomalle ja jättää toimipaikkasi vastuulleni?

 

Nyt on talvi, ulkona on pimeää, lunta ja kylmä. Haluaisitko yrittäjä irtautua viikoksi kahvila-ravintolastasi ja lähteä rentouttavalle lomalle vaikka ulkomaille? Olisiko ihanaa lipitellä kylmiä drinkkejä paahtavan auringon alla ja unohtaa hetkeksi arki? Olisiko mahtavaa, että kahvila-ravintolasi olisi kuitenkin normaalisti avoinna, kassakone kilisisi, asiakkaat olisivat tyytyväisiä ja joku astuisi suuriin saappaisiisi hetkeksi?


Nyt se on mahdollista. Jätä kahvila-ravintolasi minun vastuulleni niin hoidan kaikki yhdessä ennalta sovitut käytännön työsi. Vastaan yrityksesi liikkeenjohdosta ja konkreettisista päivittäisistä toimista. Leivon herkut, kokkaan lounaat, palvelen asiakkaat, johdan henkilökuntaasi, hoidan mahdolliset sairaustapaukset, käyn tukussa, toimin anniskeluvastaavana, otan tilaukset vastaan, kirjoitan tarjoukset, lähetän laskut ja teen tilitykset. Pyöritän loistavasti kahvila-ravintolasi liiketoimintaa ja voit keskittyä täysin ilman huolen häivää lomailuun. Entisenä kahvila-ravintolayrittäjänä ja alan konkarina minulla ei mene sormi suuhun tiukassakaan paikassa ja aina mietin toimipaikkasi etua ja toimin toiveidesi mukaan. 


Ravintola-alalla käytetään yleisesti ekstratyövoimaa esimerkiksi silloin, kun työntekijä sairastuu äkillisesti ja tarvitaan sijainen nopeasti. HoReCa-alan henkilöstövuokrausta tarjoaa useat eri yritykset, mutta en ole tietoinen, että kukaan tarjoaisi "Kahvila-ravintolayrittäjän sijaispalvelua" lisäkseni. Kaikilla ei ole omasta takaa luotettavaa varamiestä, joka osaisi hoitaa kaikki yrittäjän asiat.


Pyydä tarjous niin räätälöin tarpeisiisi sopivan paketin. Jokainen kahvila-ravintola on uniikki ja sijaistarve on yksilöllinen. Kaupan päälle lupaan vielä käytännön kehittämisideoitakin. Katso alkaen hinta kotisivujeni etusivuilta. www.malifood.fi

 

0 0
Feed