Business kuntoon - Yrityksen kilpailukyvyn ja myyntikuntoisuuden parantaminen

Suunnitteletko yrityksesi omistajanvaihdosta tulevaisuudessa? Kaipaako liiketoimintasi kehittämistä?

Koulutan aiheesta "Business kuntoon - Yrityksen kilpailukyvyn ja myyntikuntoisuuden parantaminen" 20-21.9.2017 alkaen klo 16.30 Savonlinnassa Ravintola Paviljongissa. Olen asettanut riman korkealle ja valmistanut huipputason koulutuksen. En malta odottaa ensi viikkoa, jolloin pääsen kahdeksi illaksi esiintymään kauniiseen Itä-Suomeen.

Tilaisuuden järjestää Itä-Savon Uusyrityskeskus ry:n Exit Business - Yritykset myyntikuntoon -hanke. Tapahtuma on maksuton. Käytännön järjestelyjen johdosta ilmoittautumiset 15.9. mennessä osoitteessa www.isuyk.fi. Lisätietoja: katja.remes@savonlinna.fi

Tilaisuudesta voit lukea sähköisestä Savonlinnan seudun aluelehdestä Savonmaasta, johon oheinen linkki: http://en.calameo.com/books/0000548421f17bc651268

Ohessa kuva nettijulkaisun sivulta 15, jossa alla oleva esittelyni myös tekstinä. 

"Malina Pursiainen on yrittäjyyden konsultti ja yrityksensä Malifood Oy:n toimitusjohtaja. Hän on työskennellyt kuusi vuotta suosittuna yritysneuvojana NewCo YritysHelsingissä ja auttanut henkilökohtaisesti toista tuhatta yrittäjää tai yrittäjäksi aikovaa eri toimialoilta. Malina on aiemmin toiminut lähes kymmenen vuotta kahvila-ravintola-alan yrittäjänä pitäen viittä omaa kahvilaa pääkaupunkiseudulla ja omaa lisäksi perheyritystaustaa. Malina on kokenut ja valovoimainen kouluttaja, onnistuneita tilaisuuksia hän on vetänyt satoja. 

”Business kuntoon- Yrityksen kilpailukyvyn parantaminen” on Malinan vetämä kaksiosainen koulutus. Ensimmäisessä osassa keskitytään yrityksen myyntikuntoon saattamiseen, toimintaympäristön muutoksiin, tuotteisiin, palveluihin, hinnoitteluun, asiakkaisiin, työyhteisöön ja muutosjohtamiseen. Toisessa osassa paneudutaan myyntiin, markkinointiin, yrityksen kasvuun, kansainvälistymiseen ja konkreettisiin toimiin. Koulutus pidetään peräkkäisinä iltoina, jolloin asiat pysyvät hyvin mielessä. Tästä koulutuksesta on hyötyä aivan kaikille toimiville yrittäjille, mutta ennenkaikkea kohderyhmänä on yrittäjät, jotka ajattelevat luopuvansa liiketoimestaan. Tervetuloa mielenkiintoiselle luennolle, joka antaa yrittämiseesi uutta potkua ja auttaa sinua saamaan bisneksesi kuntoon! Ilmoittaudu heti maksuttomaan tilaisuuteen, paikkoja on rajoitetusti."

Lähde: Savonlinnan seudun aluelehti Savonmaa Keskiviikkona 6.syyskuuta 2017. Nro 36. Itä-Savon Uusyrityskeskus ry:n liite sivu 5.

0 0
Feed